Sport

200. válogatott-meccsére még visszatérhet Nagy László

Ahogy mi is megírtuk hétfőn, Nagy László 199 válogatott-meccs után bejelentette, többet nem ölti magára a címeres mezt. Vagyis úgy tűnik, még egy mérkőzés erejéig majd visszatér, csakhogy 199-ről 200-ra kerekítsen.

Szimpatikus a 199-es szám, de azért tervben van egy jubileumi búcsúmérkőzés a nemzeti csapatban. Meglátjuk, hogy ki ellen és mikor

– mondta Nagy László, akit ha ez igaz, láthatjuk még egyszer a magyar válogatottban. Elmondta, csak játékosként mondta le a nemzeti csapatot, edzőként lehet, hogy visszatér.

El fogom végezni az edzői tanfolyamot, de elsősorban nem edzőként képzelem el a jövőmet. Segíteni akarok a magyar férfi kézilabdának. Az utánpótlás felé szívesen elmennék, de a sportdiplomata pályát sem zárom ki.

Az M4 Sportnak Nagy azt is elmondta, hogy mi is történt pontosan ő és a spanyol szövetség között.

Soha nem voltunk annyira közel, hogy döntést kellett volna hoznom, csak a papírmunkák kezdődtek meg. Az én részemről jól alakult a történet, büszke vagyok rá, hogy visszatérhettem a magyar válogatottba és arra is, hogy Veszprémbe igazoltam, a hiányzó BL-trófea ellenére sikeres éveket tudhatunk magunk mögött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik