Sport

Épült még egy szupercsapat az NBA-ben

Eléggé megerősödött a nyugati konferencia az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA).

  • Ugye ott van a címvédő Golden State Warriors, ami az utóbbi évek szupercsapata, az idei nagydöntőben sem adtak szinte semmi esélyt LeBron Jameséknek.
  • Aztán ott van a Houston Rockets, amely megszerezte Chris Pault a nyáron James Harden mellé, érdekes párosnak ígérkezik.
  • A San Antonio Spurst sem szabad soha leírni, eleve egy masszív társaság, a kispadon pedig a liga legjobb edzője, Gregg Popovich ül.

És akkor ott van az Oklahoma City Thunder, amely a nyáron már cserélt Paul George-ért, most pedig Carmelo Anthonyt szerezte meg.

Anthony és a New York Knicks kapcsolata már rég elfáradt, a 33 éves kiscsatár 2011-ben érkezett nagy reményekkel a Denvertől, de igazán sosem lett komoly tényező vele a Knicks. Enes Kantert, Doug McDermottot és egy 2018-as második körös draftjogot kapott érte a Knicks.

Ezután a csere után az embernek kicsit megint olyan érzése van, hogy nehezebb lesz nyugatról bejutni a nagydöntőbe, mint megnyerni a finálét. Ugye az elmúlt három évben keletről döntőző Cavaliersből Kyrie Irving cserét kért és bár elég komoly csomagot kapott érte a Cleveland a Bostontól,nehéz megtippelni, mire mennek majd Jamesék.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik