Sport

Verekedésbe keveredett Keller Ákos, a kosár Eb egyik hőse

Keller Ákosról, két hete még arról szóltak a hírek, hogy a franciaországi kosárlabda Európa-bajnokságon a magyar válogatottal bejutott a legjobb 16 közé, most meg arról, hogy miközben az Alba Fehérvár 210 centis, 110 kilós barátaival éppen a Fehérvári Lecsófőző Vigasságon vett részt, beléjük kötött egy részeg és pikk-pakk egy verekedés közepén találta magát. Társaságukból hárman is megsérültek, két embernek felrepedt a szemöldöke, egynek pedig az arca -számolt be a blikk.hu.

Semmiféle előzménye nem volt az incidensnek, valamit beszólt a srác, látszott, hogy erősen ittas volt, a mi társaságunkból pedig szintén nem volt szomjas, aki visszaszólt neki. Ebből alakult ki lökdösődés. A dulakodásban felborult a bogrács, kiömlött az összes lecsó. Én nem csináltam semmit azon kívül, hogy próbáltam csitítani a kedélyeket, és szóltam a kötekedő férfi haverjainak, hogy vigyék el a barátjukat. Ezt végül meg is tették

– nyilatkozta a bulvárlapnak az Alba Fehérvár kosarasa, aki hozzátette, sajnos ezzel még nem lett vége a sztorinak, mert a részeg férfi visszatért, és a semmiből megint levert egyet valakinek.

A konfliktust a felek maguk között elrendezték, rendőrségi beavatkozásra nem volt szükség.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik