Sport

És akkor Jack, a rendőr megmutatta, hogy kell futballmeccsen szurkolni

Az Appleton East High School biztonsági tisztje a suli amerikai futball meccsén gondolt egy merészet, felment a tribünre. Oltári dolog kerekedett ki belőle.

Az Appleton Police Department osztotta meg az a videót, ahol egyik alkalmazottjuk elképesztő produkcióval rukkolt elő. Jack Taschner, az Appleton East High School biztonsági tisztje – ott ilyen is van -, a suli amerikai futball meccsén gondolt egy merészet, felment a tribünre, látszólag azzal a szándékkal, hogy megfegyelmezzen egy srácot.

Aztán a következő történt:

Csak  kipattant a fejemben egy ötlet, hogy szeretnék csatlakozni a szurkoláshoz valamilyen módon. Ezért bejöttem péntek reggel, beszéltem az igazgatóval. Elmondtam neki mit találtam ki, neki tetszett az ötlet és rávágta, hajrá

– olvasható Taschner nyilatkozata a foxnews.com-on. A műsor neve: “drive the bus”, azaz szurkolás a suli szurkolói csapata Jackkel az élen elvezettek egy klasszikus amerikai iskolabuszt.

A tiszt azt is elmesélte, amikor felment a tribünre, csak annyit mondott a vezérszurkoló diáknak, Braden Hutternek, hogy figyelj, most én fogok vezetni.

Mindenki azt hitte, hogy bilincset kapok, vagy valami fenyítésben lesz részem, de csak annyit mondott nekem, hogy üljek, nem lesz baj, aztán átvette az irányítás

– emlékezett a meglepett vezérszurkoló diák.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik