Sport

Távozik a magyar klub történetének legsikeresebb edzője

Marcos Angulo távozik a bajnoki címvédő Rába ETO férfi futsalcsapatának vezetőedzői posztjáról. A Kisalföld című napilap beszámolója szerint a spanyol tréner közös megegyezéssel bontja fel a szerződését. A futsalhungary.hu szakportál csütörtöki cikke szerint a győri klub történetének legsikeresebb edzője az AFC Autobergamo Déva szakmai munkáját irányítja a jövőben, ezt a román bajnokcsapat honlapja is megerősítette.

Marcos Angulo háromszor nyert bajnokságot a Rába ETO-val, de volt a BME és a Haladás vezetőedzője, illetve a szlovák és líbiai válogatott szövetségi kapitánya is.

A győri csapat a sportági Bajnokok Ligáját jelentő UEFA Futsal Cup főtábláján október 10. és 15. között a spanyol Barcelonával, a cseh EP Chrudimmal és a házigazda olasz Luparensével küzd a továbbjutásért, az NB I alapszakasza pedig október elején kezdődik. A vezetőedző mellett több meghatározó játékos is távozott, a légiósok közül Tomas Drahovsky, Michal Seidler és Davide, míg a magyarok közül Harnisch Ákos és Matkovics Gábor is eligazolt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik