Sport

Mi, magyarok is élőben nézhetjük majd a Mayweather-McGregor bokszmeccset

Oltári nagy őrültségnek hangzott anno, hogy a 49-0-s profi mérleggel visszavonuló Floyd Mayweather majd elfogadja a ketrecharcos Conor McGregor kihívását, de aztán csak megtörtént a dolog. Ráadásul minden idők legtöbb pénzét megmozgató bunyója már itt van a nyakunkon, magyar idő szerint augusztus 27-én, vasárnap hajnalban lesz az összecsapás Las Vegasban.

És mi, magyarok is nézhetjük a tévében, élőben.

Conor McGregor már rég megnyerte a Floyd Mayweather elleni meccset
Nem ököllel, szájjal fogják vívni az év leginkább várt és legérdekesebb küzdősportgáláját, ami nemcsak a nagy pénzről, hanem annál sokkal többről szól.

Merthogy a Sport TV csütörtöki bejelentése szerint a csatorna megszerezte a közvetítési jogokat, így hajnali 2-től indul majd a közvetítés. És nem csak a mérkőzést adják majd, hanem két sorozatot is:

  • a Showtime által készített négy harmincperces epizódból álló All Access: Mayweather vs. McGregorról, amely a két sportoló felkészülését és a gála előkészületeit mutatja be,
  • az Embedded: Mayweather vs. McGregor címmel pedig a UFC jelentkezik a gálát megelőző héten minden nap egy-egy videóval.

Szóval írja fel mindenki: Floyd Mayweather – Conor McGregor; augusztus 27., vasárnap, 02:00; Sport1.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik