Sport

Csúszott a vb-program, mert nem nem volt nadrág az úszón

Szántó Dávid, a vizes vb versenyigazgatója még a 27 méteres óriástoronyra is felmerészkedett a DIGI Sportnak készített videoblogjai során, az esemény végeztével pedig két érdekes történetet is elmesélt a csatorna Sport 24 híradónak.

Az egyik versenynapon azért kezdődött később a reggeli program, mert az egyik első futamban, ahogyan kísértük át a versenyzőket a final call roomba – ahonnan belépnek a medencetérbe -, az egyik indulónak eszébe jutott, hogy a tréning alatt nincsen úszónadrágja. Vissza kellett rohannia a csapatához a nadrágjáért, felvette, és emiatt egy ötperces csúszás volt a programban”

– emlékezett vissza a DIGI Sport munkatársa.

Szántó Dávid nevéhez fűződik a FINA Fountain, a Duna Aréna melletti szökőkút ötlete, amely az egész vb egyik legnépszerűbb látványossága volt, amely végig működött – kivéve akkor, amikor talán a legfontosabb lett volna!

Egy kínai delegációt kellett körbevezetnem az épületen, pont itt voltam kinn velük a teraszon, és megmutattam a FINA Fountaint, amely mostantól kezdve minden vizes világbajnokságnak a jelképe lesz. Mikor odaértünk, megkérdezte egy kínai minden tudását összeszedve: elnézést, de hol van belőle a víz?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik