Sport

Nem ment edzésre Pálmarsson, kitették a csapatból

Megkezdte a felkészülést hétfőn a Telekom Veszprém együttese, azonban rögtön komoly fordulat állt be a csapat életében. Történt ugyanis, hogy az edzés előtt 15 perccel Aron Pálmarsson rövid üzenetben jelezte a csapat edzőjének: nem kíván megjelenni az edzésen, helyette hazautazik Izlandra.

A klub vezetőedzője, Ljubomir Vranjes érthető módon feldúlt volt és az eset után úgy döntött, az izlandi játékos tiszteletlensége nem fér bele.

Ljubomir Vranjes tájékoztatta a klub elnökségét, valamint a klubot működtető gazdasági társaság vezetését, hogy a történtek miatt nem számít a játékosra a következő idényben. Azért döntött így, mert a játékos döntése azt jelenti, hogy nem tiszteli a csapattársait, ez pedig az ő filozófiájába nem fér bele, egy profin gondolkodó játékos nem helyezheti előtérbe saját érdekeit, a csapattársaival szemben.

– írta a Veszprém hivatalos honlapja.

Mindezek után nem lenne meglepő, ha a Barcelonával sűrűn összeboronált irányító csakugyan Katalóniába tenné át székhelyét – annak ellenére, hogy élő szerződéséből nem akarják kivásárolni a spanyolok.

Vélhetően pénzbírság és néhány hónap eltiltás vár majd Pálmarssonra, ugyanis megszegte a profi szerződésében leírtakat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik