Sport

A világranglista hatodik teniszező ledobta a ruhát

Úgy látszik a teniszezőknél divatba jött a meztelenkedés. A minap arról számoltunk be, hogy az anyai örömök elé néző Serena Williams a Vanity Fair címlapján virít pocakosan, meztelenül.

Meztelenül pózol címlapon a terhes Serena Williams
A teniszező egyébként még nem igazán áll készen a gyerek fogadására.

Caroline Wozniacki és Serena között sok a hasonlóság. Például a dán és az amerikai teniszezőnő is volt világranglista-vezető, míg itt a bizonyíték, hogy a meztelenkedés terén sem akar lemaradni a 26 éves szőke szépség korábbi ellenfelétől.

Wozniacki korábban a Sport Illustrated lapjain már pózolt, de akkor még volt rajta ruha. Most az ESPN sportmagazin 2017-es Budy Issue névre keresztelt speciális lapszámának kérésére már teljesen ledobta a ruhát. Idén tán ő lesz a legnevesebb pucér sportolónő.

Megjegyzendő, nem csak lányokat csupaszít le a lap, hanem férfi sportolókat is. Aki szeretné megnézni 2016-ban ki mindenki meztelenedett le, annak katt ide.

A lista amúgy így néz ki: Nathan Adrian, Jake Arrieta, Antonio Brown, Emma Coburn, Courtney Conlogue, Elena Delle Donne, Ryan Dungey, Adeline Gray, Greg Louganis, Conor McGregor, Von Miller, Chris Mosier, Nzingha Prescod, Christen Press, April Ross, Allysa Seely, Claressa Shields, Dwyane Wade, Vince Wilfork.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik