Sport
LAS VEGAS, NV - JUNE 17: Referee Tony Weeks (C) calls timeout after Andre Ward (L) apparently hit Sergey Kovalev (R) with a low blow in the second round of their light heavyweight championship bout at the Mandalay Bay Events Center on June 17, 2017 in Las Vegas, Nevada. Ward retained his WBA/IBF/WBO titles with a TKO in the eighth round.   Ethan Miller/Getty Images/AFP

Andre Ward másodszorra is megverte Szergej Kovaljovot, de az orosz megint óv

24.hu
24.hu

2017. 06. 18. 12:29

Korábban a témában:

Novemberben szállt ringbe Andre Ward és Szergej Kovaljov először, akkor egyhangú pontozással győzött, de a vesztes fél és a rajongói szerint a pontozás tisztességtelen volt, ezért kiharcoltak egy visszavágót Kovaljovék.

A meccs elején Kovaljov diktálta a tempót, míg Ward inkább védekezésben és kontrákból volt eredményes, írja a Profiboksz.hu. Ahogy telt az idő, Ward egyre jobban ráérzett ellenfele tempójára, testre is remekül dolgozott, ám a 7. menetben egy félütése mélyre sikeredett, amitől Kovaljov begörnyedt. Tony Weeks bíró azonban nem látott szabálytalanságot és tovább engedte a találkozót.

Az orosz bekapott egy bődületes jobkezest, ezután védekezve hátrált, ám Ward újabb testre mért ütéseitől megrogyott, a bíró pedig számolás nélkül leléptette a mélyütést reklamáló oroszt. A vereséget Kovaljov ezúttal sem fogadta el és azonnali visszavágót akar.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.