Sport

Babos Tímeába az edzője próbált lelket verni – videó

Babos Tímeának nem jött össze semmi mostanában a tenisztornákon, idén tizenegyedszer búcsúzott valamelyik tenisztorna első fordulójában a legjobban jegyzett magyar játékos. A hollandiai Hertogenboschban rendezett női tenisztorna hétfői, első fordulójában 5:7, 6:2, 6:3-ra kikapott Arantxa Rustól. Az utolsó szettben föl akarta adni a meccset Babos, amikor ellenfele 3-0-ra vezetett, francia edzője, Thomas Drouet azonban megpróbált életet lehelni a megtört teniszezőbe.

Nem tudom, miért teniszezem…

– mondja vállat vonva Babos Tímea a videóban, mire edzője frappánsan csak annyit felel: akkor miért vagyunk itt?

A szemmel láthatóan teljesen megsemmisülten ülő Babos csak árnyéka önmagának, az utóbbi idők rossz eredményei megtörték. Edzője azonban nem hagyta, hogy kiszálljon.

Nem akarom ezt látni, nem állhatsz így hozzá. Ne add fel, azt akarom látni, hogy harcolsz. Nem játszhatsz így. Látom, hogy hiányzik belőled a tűz. Próbálj meg mindent kihozni a testedből, még nincs vége, én hiszek benned! Meg tudod csinálni, küzdj meg minden pontért. Már 1-0-nál feladtad, pedig képes vagy rá! Tímea, nézz rám. Meg tudod csinálni. Csak el kell hinned. Nehéz lesz, de menni fog!

Sajnos nem sikerült így sem. Még párosban javíthat viszont a magyar játékos, Andrea Hlavácková oldalán első kiemeltként lép pályára a nyitó körben, ellenfelük a Leszja Curenko, Varvara Lepchenko páros lesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik