Sport

Százak köszöntötték a Veszprém kézilabda csapatát

A Telekom Veszprém ebben a szezonban megnyerte a magyar bajnokságot és a Magyar Kupát, ezüstérmes lett a SEHA-ligában, a Bajnokok Ligája hétvégén rendezett négyes döntőjét pedig a harmadik helyen zárta, miután szombaton 27-26-ra kikapott a francia Paris Saint-Germaintől, vasárnap pedig 34-30-ra legyőzte a spanyol Barcelonát. A bronzérmes csapatot több száz szurkoló köszöntötte, s távozóiktól is méltó módon búcsúztak.

A rendezvényen elbúcsúztak a távozóktól is: Gulyás Péter és Iváncsik Gergő 2000 óta erősítette a bakonyiakat, Chema Rodríguez 2012-ben érkezett Veszprémbe, míg Marko Kopljar csak egy évet töltött a Veszprém csapatában. Az edzői stábban is változás lesz, miután elköszönt a szurkolóktól a klubnál 2012 óta dolgozó Javier Sabate edző és a 2016 januárjában érkező Josep Espar Moyá másodedző is.

Nagy László csapatkapitány megköszönve a szurkolók egész éves biztatását azt mondta: a négyes döntőben korábbról volt szombati győzelmük, már van vasárnapi győzelem is. A következő években – minél hamarabb – azt szeretné, hogy legyen egyszerre szombati és vasárnapi győzelem is, ami a négyes döntő megnyerését jelentené.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik