Sport

Egy meccset megnyert, egyet elveszített a pályán kívül a Győr

Győri Audi ETO KC (győri audi eto kc, )
Győri Audi ETO KC (győri audi eto kc, )

Ezúttal nem a pályán, hanem a bíróságon várt csata a Győri Audi ETO KC-ra. Ráadásul nem is egy, hanem rögtön kettő. A klub jogi képviselői felemás eredménnyel zártak, Hornyák Ágnessel szemben elveszítette, Susann Müllerrel szemben viszont megnyerte a pert az egyesület – írja a Kisalföld.

Hornyák amiatt perelte be a klubot, mert az nem fizette ki neki a 2013-as BL-győzelemért járó prémiumot. A Budaörs jelenlegi játékosa 2014 őszén feljelentette a győrieket, és első-, majd másodfokon is megnyerte a pert. A lap információi szerint a győri klub azóta már teljesítette fizetési kötelezettségeit.

Müller amiatt fordult bírósághoz, mert szerinte 2015 tavaszán jogtalanul bontották fel a szerződését. A német előbb meccsen hagyta cserben a csapatát, majd nem jelent meg az edzésen. Müller szerint sérült volt, de a bíróság nem fogadta el ezt az érvelését, mert a légiós csak napokkal az esetet követően tudta orvosi papírokkal igazolni a hiányzását. Márpedig azzal, hogy igazolatlanul volt távol az edzésektől, szerződést szegett.

Éppen ezért a korábbi légiósnak nem fizet a klub.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik