Sport

Kiderült, Hosszú Katinka mennyit kap azért, hogy a budapesti vizes-vb reklámarca legyen

Csütörtökön írtunk róla, hogy Hosszú Katinka is feltűnt már a 2017-es budapesti vizes-világbajnokság reklámarcai között. Próbáltuk megszólaltatni az úszónőt,  aki helyett a sajtósa válaszolt, azt írta: a háromszoros olimpiai bajnoknak kifejezetten Gyárfás Tamással, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) korábbi elnökével volt problémája, azért nem szerepelt korábban a reklámokban. A leglátványosabb momentuma kettejük vitájának az volt, amikor Hosszú széttépte azt a 12 millió forintos szerződést, amelyet a szövetségtől kapott.

Most, hogy jóval sportolóközpontúbb a vezetés, Katinka is örömmel áll be a világbajnokság támogató csapatába. Valamennyi sportolóval van szerződése a Budapest 2017-nek. Az idei év eleje óta Katinkával is

– írta Tóth Fanni, Hosszú Katinka sajtósa.

A Bors saját értesüléseire hivatkozva számszerűsíti is, mennyit fizet a világbajnokság szervezőbizottsága Hosszú Katinkának, hogy népszerűsítse az eseményt.

60 millió forintot.

A bulvárlap azt is írja, hogy Hosszú ugyanekkora összeget próbál meg kialkudni edző-férjének, Shane Tusupnak is. A cikk megjegyzi, „az összegről a legmagasabb, miniszteri szinten döntöttek”.

Örülök

– Gyárfás Tamás ennyivel kommentálta, hogy Hosszú Katinka is reklámozza már a világbajnokságot.

Fotó: MTI/EPA/Sebastien Nogier

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik