Sport

Hosszú Katinkát ostromolja a 16 éves szupertehetség

Keszthelyi Vivien üstökösként robbant be az autósport világába, az Audinál nem győzik dicsérni a teljesítményét. Tavaly óta a cég patinás akadémiáján pallérozódik a 16 éves tehetség, aki a közösségi médiában is hasít.

Több, mint 140 ezren követik, ezzel le is hagyta kollégáját, Michelisz Norbertet, és már dobogós. Népszerűségét így magyarázta a Borsnak a fiatal pilóta:

Azt gondolom, ennek több összetevője van, egyrészt fiatal vagyok, másrészt az autósport a világ egyik legnézettebb sportja, és rendkívül sokat jelent, hogy ilyen korán be tudtam kerülni az Audi akadémiájára, amely világszinten is óriási elismerést jelent. A német autógyártót ugyanis mindenhol ismerik, így az akadémia által én is rengeteg rajongóra tettem szert világszerte, akárcsak a korábbi külföldi versenyeimen. Volt rá példa, hogy Szingapúrból érkezett születésnapi köszöntés. Tudatosan vagyok ennyire aktív, szeretném ugyanis, ha példakép lehetnék. Meg akarom mutatni, hogy egy fiatal miként lehet sikeres, és mennyi mindenről kell lemondania ezért az életben.

Azért van még hová fejlődnie, ami a Facebook-követőket illeti, Hosszú Katinka ugyanis jelen állás szerint 481.766-tal vezet, Szalai Ádám pedig 220.961-el a második.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik