Sport

Óriási lehetőség előtt áll a 16 éves magyar női autóversenyző

A 2017-es versenyszezonban magyar színekben az Audi gyári csapatának, a német autógyártó-óriás akadémiájának istállójában indul majd a magyar autósport egyik legnagyobb tehetsége, a mindössze 16 éves Keszthelyi Vivien.

Az Audi egyelőre azt még nem hozta nyilvánosságra, milyen sorozatban kap majd helyet tehetségük – aki már második éve az Audi Sport Racing Academyben fejleszti tudását -, azonban az már most bizonyos, hogy egy olyan nemzetközileg is elismert viadal lesz majd a “befutó”, amelynek komoly szakmai múltja van, az ülésekre számtalan pilóta pályázik, jövője pedig hosszú időre biztosított.

Keszthelyi Vivien ezzel egy igencsak elit társaságba került, hiszen magyarként ilyen fiatalon egyetlen pilóta sem mondhatja el magáról, hogy hazáját egy, a világ egyik legnagyobb autógyártó-csoportjának csapatában képviselheti, s olyan szakmai háttért biztosítanak számára, ami csak a legjobbaknak jár ki.

Vivien az idei tervek szerint más versenysorozatokba is “belekóstol” majd csapatával, az Audi Sport Racing versenyakadémia támogatásával működő Team VRS-sel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik