Sport

2016 TOP10 legolvasottabb sportcikke

Ki más, mint Hosszú Katinka. Itt is ő tarolt. Meg természetesen Dzsudzsák Balázs és a labdarúgó Eb, továbbá az olimpia magyar sikertörténetei. Megállapításként könyveljük el, a statisztika azt mutatja, az olvasói lélek olyan furcsa, többen kíváncsiak egy-egy balhé magyarázatára, hátterére, mint a sikertörténetekre.

1, Hosszú Katinka férje épp szétveri saját mesterművét

– címmel jelent meg január 8-án az az írás, amelyet több mint 320 ezren olvastak.

Fotó: Getty Images
Shane Tusup Fotó: Getty Images

Hosszú Katinka ominózus szerződésszéttépős sajtótájékoztatója után ebben a cikkben mutattunk be egy olyan főszereplőt, aki rendre a háttérben marad, figyel, irányít és közbeavatkozik, ha kell. Ő Shane Tusup, Hosszú Katinka férje, edzője, menedzsere. Tulajdonképpen a Hosszú-MÚSZ háborúról írtunk, csak kicsit másképp, más, merőben új szemszögből, mint mások.

2, Meglepő helyről futott be ajánlat Dzsudzsák Balázsért

twitter.com
Dzsudzsák Balázs az Al-Vahda szerződés aláírása után Forrás: twitter.com

Dzsudzsák Balázst lehet szeretni, utálni, egy biztos, ez a júniusi cikk a maga 175 ezer olvasójával jelzi, ha változás előtt áll a magyar labdarúgó válogatott csapatkapitányának az élete, az sok embert érdekel.

3, Olimpikon úszónk: Puzsér egy tudatlan senkiházi

nlc.hu / mob.hu
Puzsér Róert és Horváth Dávid Forrás: nlc.hu / mob.hu

Dzsudzsák mögött nem sokkal, alig pár ezer olvasóval lemaradva dobogós, harmadik helyen végzett Horváth Dávid, a Kőbánya SC 20 éves junior világbajnoki ezüstérmes úszójának a kifakadása. A riói olimpián 200 méteres mellúszásban 30. helyen végzett úszó azért fakadt ki, mert végzettsége szerint egy magyar-történelem szakos tanár, főállásban polgárpukkasztó kritikus, ismertebb nevén Puzsér Róbert június 31-én közzétett olimpiával kapcsolatos videóblogján csúnyán megbántott pár úszót.

4, Tudod, melyik magyar szót tanította meg a világnak Hosszú Katinka?

Fotó: Getty Images/AFP
Fotó: Getty Images/AFP

Negyedik helyen újra Hússzú Katinka és ez már nem balhé, hanem olimpiai történet. Nem fogod elhinni a címben rejlő kérdésre mennyire egyszerű a válasz.

5, Videó: sírva fakadt a spanyol úszó, miután beesett a vízbe, de…

 Lars Baron/Getty Images)
Duran Navia eléggé el volt keseredve Fotó: Lars Baron/Getty Images)

Az is egy szép olimpiai történet volt, amikor a spanyol úszó, Duran Navia számára rémálomszerűvé vált a 400 méteres gyorsúszás selejtezője.

6, Összeesett a pályán és meghalt a 27 éves magyar focista

bernath david

Még áprilisban, a Gyenesdiás-Böde megye II-es labdarúgó mérkőzésen történt az a sajnálatos tragédia, amelyben Bernáth Dávid, a Balaton partiak fiatal labdarúgója életét vesztette.

7, Úgy néz ki, Hosszú Katinka két szék között a pad alá esett

MTI
Fotó: MTI

Hiába no, nem kellett ahhoz nyáron három olimpiai bajnoki címet szerezzen Hosszú Katinka, hogy egy februári MOB-Túró Rudi-Hússzú reklámszerződés herce-hurca annyira érdekelje az olvasókat, hogy simán beférjen a hetedik helyre.

8. Hargitay: Hogy a hazámban lesenkizzen egy amerikai az úszásban, az túlzás

Fotó: MTI
Fotó: MTI

A maga több, mint 143 ezer olvasójával Hargitay András decemberi interjúja a nyolcadik.

9, Courtois: Hibát követtek el a magyarok

thibaut courtois (thibaut courtois)
Thibaut Courtois Fotó: europress

Számunkra némi meglepetésre a labdarúgó válogatott nyári Európa-bajnoki menetelése épphogy befér a TOP 10-be. Ráadásul nem is a siker érdekelte olvasóinkat a leginkább – azt nem olvasták, úgy látszik nézték -, hanem a belga vereség utáni magyarázatok egyike, amelyet ellenfelünk világhírű kapusa adott.

10. Kevesen tettek volna olyat, mint Shane Tusup

facebook.com
Shane Tusup és Hosszú Katinka: van mire büszkének lenniük Fotó: facebook.com

Ezt írtuk augusztusban, miután Hosszú Katinka megnyerte harmadik olimpiai bajnoki címét is és ennek örömére edző-férje olyan szívhez szóló üzenetet írt, ami sokakat, így minket is meghatott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik