Sport

Gyárfás Tamás marad a helyén

Már ami a vb-szervezőbizottság alelnöki pozícióját illeti.

Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter, a 2017. évi budapesti FINA-világbajnokság szervező-bizottságának elnöke pénteken rövid látogatást tett az esemény lebonyolításáért felelős BP2017 Nkft. székhelyén, tudta meg a 24.hu. A miniszter röviden értékelte az elmúlt időszak történéseit, és kijelentette:

Elejét szeretném venni a mendemondáknak, a világbajnokság szervezését ez a csapat fogja végig vinni, illetve ezúton is megerősítem, hogy Gyárfás Tamás továbbra is a szervező-bizottság társelnöke, függetlenül attól, hogy megválik a Magyar Úszó Szövetségben betöltött tisztségétől

– közölte az információink szerint Seszták Miklós azzal kapcsolatban, hogy egy ideje megy a találgatás arról, hogy Gyárfás Tamás a MÚSZ-elnöki lemondása után ezt a tisztséget is elveszítheti.

Úgy tudjuk, Seszták Miklós azt is mondta, hogy Gyárfás Tamás tapasztalatai, kapcsolatrendszere, FINA-alelnöki posztja teljesen mértékben predesztinálta erre a tisztségre.

A fejlesztési miniszter jelezte, bár a világbajnokság július 14-én kezdődik, a szervező-csapat tagjainak már január 2-ától versenysebességre kell kapcsolniuk, és bírniuk ezt a tempót augusztus végéig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik