Sport

Gyárfás Tamás csattanós választ adott a kétkedőknek

gyárfás tamás (gyárfás tamás, )
gyárfás tamás (gyárfás tamás, )

A Magyar Úszószövetséget 23 éve irányító Gyárfás Tamás december 14-én a sportág elnöksége előtt írásban jelentette be, hogy lemond posztjáról. Úgy ment, hogy egy picit, egészen pontosan a január 8-án esedékes tisztújító közgyűlésig még marad.

Azóta a 24.hu-n kívül számos médium lebegteti, hogy lemondása csak álca, csel, mert valójában már szervezi is a háttérben, hogy a január 8-án esedékes tisztújító közgyűlésen újraválasztassa magát.

Szerdai helyzetelemző írásunkban már jeleztük, tudomásunk szerint annak ellenére, hogy egyesületek részéről valóban futott be jelölés Gyárfás Tamásra, 99,5 százalék, hogy a sportvezető le fog mondani valamelyik más elnök javára. Kérdés persze kiére?

Gyárfás egy, a Magyar Nemzetben csütörtökön megjelent írásban kategorikusan megerősítette információnkat. A lap kérdésére úgy fogalmazott:

Megerősítem korábbi elhatározásomat, nem indulok újra a január 8-i rendkívüli elnökválasztáson.

A Magyar Úszószövetség elnöki posztjáért folyó versengésben eddig egy név és hivatalos jelölt neve ismert; Bienerth Gusztávé. A 61 éves menedzser jelenleg a:

24.hu montázs
Bienerth Gusztáv egy fenékkel több lovat képes meglovagolni (Montázs: 24.hu)

Azt nem tudjuk, hogy Bienerthnek szándékában áll-e a sok közül bármelyik hivataláról lemondani.

Ami biztos, ha valóban komolyan gondolja, hogy ő szeretne lenni a Magyar Úszó Szövetség elnöke, úgy döntenie kell, mert ezen elfoglaltságok mellett nehezen elképzelhető a méhkasként viselkedő MÚSZ vezetése és a 2017-es vizes-világbajnokság szervezése.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik