Sport

“Ha ma lenne a szavazás, simán, kétharmaddal nyerne Gyárfás Tamás”

Csurka Gergely, a MÚSZ sajtófőnöke szerint eséllyel indulna Gyárfás Tamás a tisztújító közgyűlésen. Kérdés, lesz-e aki bedobja a nevét?

Csurka Gergely a DigiSport Reggeli Start című műsorában volt Szombathy Pál vendége. A MÚSZ sajtófőnöke szerint Gyárfás Tamás lemondása után is eséllyel indulna a soron következő rendkívüli tisztújító közgyűlésen. Kérdés, lesz-e aki bedobja a nevét?

Merthogy ahhoz, hogy jelölt és ad abszurdum újra elnök legyen, vagy saját magának kellene jelentkeznie – ezt a szerdai sajtótájékoztatón cáfolta -, vagy a 130 küldött közül valakinek kellene akár a közgyűlésen felállnia és szavazásra bocsájtania az ő személyét.

A sajtófőnök beszélt a jelöltállítás folyamatáról is, kiemelve, nem az úszók, hanem az egyesületi küldöttek választanak, ráadásul egyelőre nem is tudni egyértelműen, hogy Hosszúék milyen alternatívát javasolnak Gyárfás helyére, ha egyáltalán ők javasolnak valakit.

Csurka kiemelte:

Tucatnyi klub már jelezte, hogy nem is értik, nem is kellett volna elindulnia. Hargitay András szövetségi kapitánynak például meggyőződése, hogy ha ma lenne egy közgyűlés, egy titkos bizalmi szavazással, akkor simán, kétharmaddal nyerne Gyárfás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik