Sport

A világ legjobbjaként is érik meglepetések Hosszú Katinkát

Hosszú Katinka továbbra sem lassít a windsori rövidpályás úszó-világbajnokságon. Magyar idő szerint szombat éjjel ötödik aranyérmét szerezte, miután 100 vegyesen is oktatta a mezőnyt. 400 gyorson nagy csatában maradt le a dobogóról, míg 50 háton a hatodik legjobb idővel jutott be a fináléba.

Az Iron Lady értékelésében elmondta, a 100 vegyesen szerzett aranyérmének nagyon örül, ráadásul az úszása is teljesen rendben volt. 400 gyorson szeretett volna érmet szerezni, de szerinte, ha ennyit úszik az ember, abban benne van a hiba is.

Számára az 50 hát volt a legfurcsább, főleg a táv rövidsége miatt. Ráadásul rengeteg versennyel a háta mögött itt érte egy meglepetés:

Az ötven hát számomra különös, hiszen kétszázakat, négyszázakat úszom, néha kicsit furcsa, hogy egyet fordulok, és aztán már vége is a versenynek. Van, hogy egy pillanatra elbizonytalanodom, menni kell még, vagy már ennyi? Ráadásul most az egyik lány pont az én pályámra állt oda, én meg ennyi versenyzés után nem tudtam hirtelen, hogy akkor most én tévesztettem el, vagy mi van, de aztán sikerült hamar rendbe tenni ezt is…

– olvasható a MÚSZ Facebook-oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik