Sport

Hosszú Katinka: Sajnálom, hogy sokan nem értenek

hosszú katinka (Array)
hosszú katinka (Array)
Olimpiai bajnoknőnk úgy érzi, legtöbbször férjén, Shane Tusupon csattan az ostor.

Hosszú Katinka legfrissebb bejegyzésében gratulált és egyben köszönetet is mondott férjének, Shane Tusupnak, hiszen vasárnap este (magyar idő szerint hétfőre virradó éjszaka) mindketten különleges elismerésben részesültek.

Bajnoknőnk úgy érzi, edző-férjét félreismerik, félreértik, holott ő nem földönkívüli, csak egy önzetlen, segítőkész ember, akinek rettentően sokat köszönhet.

Íme az igencsak beszédes és elgondolkodtató poszt.

Hosszú Katinka üzenetében minden bizonnyal az utóbbi hetek történéseire gondolt, amikor azt írta, amit. Aki lemaradt volna:

Gyárfás Tamást lemondatta. Az ember azt gondolná, hogy eztán megnyugodnak a kedélyek és mindenki a maga dolgával foglalkozik immár a kanadai Windsorban, de azóta is a MÚSZ-elnök távizásának körülményeivelShane Tusup és a szövetségi kapitány, Hargitay András szóváltásával van tele az internet.

Szerencsére keddtől végre talán más szempontból is a versenyzőké lesz a főszerep, lévén tizenöt magyarral elkezdődik az úszók rövidpályás világbajnoksága a kanadai Windsorban. Annyit elárulunk, minden este (éjszaka) lesz kiért izgulni a döntőkben.

A teljes program itt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik