Sport

Tunéziai beállóssal erősíthet a női kéziválogatott

A Siófok KC együttesében második szezonját kezdte a kiváló tunéziai beállós, Asma Elghaoui. A kiváló kézilabdázó szeptember elején tette le a magyar állampolgársági esküt, így a jövőben akár Kim Rasmussen csapatában is szerepelhet.

Magyarország egyszerűen rabul ejtett. Az itt elő emberek, a gyönyörű táj, a különleges hagyományok és a kultúra nagy hatással volt rám. Megtiszteltetés, és büszke vagyok rá, hogy magyar állampolgár lehetek

– mondta Elghaoui a mindenamisport.com oldalnak adott nyilatkozatában.

Bár egyelőre nem történtek egyeztetések a magyar válogatottban való szerepléséről, elmondta, nagy megtiszteltetés lenne számára, ha a világ egyik legjobb csapatában szerepelhetne:

A magyar női kézilabda-válogatott az egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező nemzeti csapat a világon és sok kiváló eredménnyel büszkélkedhet a múltból. Bárki számára megtiszteltetés lenne a tagja lenni, így számomra is.

A játékos neve felmerült a Győri Audi ETO KC gárdájánál is, miután a kisalföldiek klasszis beállósa, Heidi Löke anyai örömök elé néz. Elghaoui ezzel kapcsolatban hangsúlyozta, jelenleg a Siófokra koncentrál, bár természetesen örülne egy győri megkeresésnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik