Sport

Nem vált edzőt az EBEL-ben utolsó előtti Fehérvár

Nincs edzőkérdés az EBEL-ben az utolsó előtti helyen álló Fehérvár AV19 csapatánál.

Ezt Ocskay Gábor nyilatkozta az MTI-nek, majd hozzátette: amennyiben két győzelemmel többet szereztek volna az eddigi 16 találkozón, akkor könnyebb lenne a rájátszásba jutás, de így sem reménytelen a helyzet.

A szakosztályvezető hangsúlyozta, a jövő feladata a közönség megtartása, a nézők bizalmának visszaszerzése is. Benoit Laporte mester leváltása fel sem merült, a vezetőség teljes mellszélességgel kiállt az 56 éves szakember mellett.

A kanadai vezetőedző elmondta: senki sem elégedett a jelenlegi helyezéssel, a játékosok és az edzők szerint is ennél több van a csapatban. A fehérvári együttes kedden jelentette be, hogy Adam Courchaine személyében újabb kanadai játékossal erősített.

A Fehérvár AV19 idén a rendes játékidőben mindössze négyszer nyert tíz vereség mellett az EBEL-ban, a hosszabbításos meccseken pedig 1-1 győzelmet arattak a Laporte-legények. A magyar együttes jelenleg nyolc ponttal előzi meg a sereghajtó Olimpija Ljubljanát. és hárommal van lemaradva a 10. helyezett Dornbirner Eishockey Club mögött.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik