Sport

Elszabadult a pokol a hokimeccsen, még a kapusok is bunyóztak

A kanadai rangadók mindig különlegesek az NHL-ben, így várni lehetett valami nem szokványosat a Toronto-Vancouver meccsen is vasárnap hajnalban. Nem kellett csalódnunk, a harmadik harmadban megkaptuk, amit akartunk.

A hazai Maple Leafs ekkor már 6-3-ra vezetett (ez lett a végeredmény is), a vendég vancouveriek pedig kellőképpen feszültek voltak. Martin és Stecher csatázott a korongért, előbbi pedig a nyakánál fogva a jéghez vágta ellenfelét. Ezen nem csak Stecher húzta fel magát, érkeztek a csapattársak is, még Miller kapus is beszállt a bunyóba.

Ezt a torontóiak sem nézhették tétlenül, aki jégen volt, mindenki ment verekedni. Még a másik kapus, Andersen is átkorizott a túloldalról, bár ő viszonylag visszafogott volt, a botossal azért kiosztott pár pofont. Röpködtek is a kiállítások (például mindkét kapus véglegest kapott), összesen 171 percnyi kiállítás gyűlt össze.

A játéknap másik érdekessége, hogy egy nappal azután, hogy a Columbus 10-0-ra kiütötte a Montrealt, előbbi csapat kikapott, utóbbi pedig nyert. (Fotó: Getty Images/AFP/Claus Andersen)

Eredmények – NHL, alapszakasz

Boston Bruins – New York Rangers 2-5

Montreal Canadiens – Philadelphia Flyers 5-4

New York Islanders – Edmonton Oilers 3-4 – szétlövéssel

Ottawa Senators – Buffalo Sabres 1-2

St. Louis Blues – Columbus Blue Jackets 2-1 – hosszabbítás után

Tampa Bay Lightning – New Jersey Devils 4-1

Toronto Maple Leafs – Vancouver Canucks 6-3

Washington Capitals – Florida Panthers 4-2

Dallas Stars – Chicago Blackhawks 2-3

Nashville Predators – Carolina Hurricanes 2-3 – szétlövéssel

Los Angeles Kings – Calgary Flames 5-0

San José Sharks – Pittsburgh Penguins 0-5

Ajánlott videó

Olvasói sztorik