Sport

Kálomista Gábor cáfolja a Veszprémmel kapcsolatos hírlapi kacsákat

Hétfőn még az a hír járta, mivel az Telekom-Veszprémi öt fordulót követően csak a negyedik helyen áll a Bajnokok Ligája A-csoportjában – két győzelem, két döntetlent, egy vereség -, a SEHA Ligában kikaptak a Vardar Skopjétól, a magyar bajnokságban pedig a Mol-Pick Szeged fektette két vállra (26-23), Xavi Sabatét, a spanyol edzőt menesztik és helyette  Veselin Vujovicsot alkalmazzák.

Ehhez képest Kálomista Gábor, a Veszprém Handball Zrt. vezérigazgatója, a Sport TV Harmadik Félidő című műsorában kifejezetten cáfolta a hírt.

Meglep, nem tudok róla. Nem váltunk meg Xavi Sabatétól, a teljes klubvezetés támogatja

– felelte a felvetésre a sportvezető, aki magyarázattal is szolgált az egyesek által gyengébbnek vélt teljesítményre. Elmondta, a klubvezetés, az edző és a csapat arra vállalkozott, ami példátlan. Három sorozatban, a bajnokságban, a SEHA-ligában és a Bajnokok Ligájában eddig 26 meccset játszottak le, pedig még csak október vége van. Egy-egy magyar csapat adott esetben egész évben játszik ennyit. Állítja, ezért nincs pánik, no meg azért, mert nem most kell a csúcson lenni, hanem májusban és júniusban.

A veszprémi klub közleményben cáfolta a hírt. Soraikat úgy zárták:

hírlapi kacsákkal ne nehezítse a magyar válogatott szövetségi kapitányának és a Telekom Veszprém vezetőedzőjének munkáját!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik