Sport

Shane Tusupnak beszóltak, Hosszú Katinka visszaszólt

Hosszú Katinka professzionálisan kezeli a közösségi felületeiket, ezt többször megállapítottuk már. Bejegyzéseik után követik a hozzászólásokat, aki kérdez, annak rendre válaszolnak is.

Most is ez történt. Igaz nem kérdezett az illető, ellenben választ kapott. A 27 éves úszónő szombaton négy, vasárnap pedig öt aranyérmet nyert Dohában és a két versenynap közt tette közzé legutóbbi bejegyzését.

Furcsa módon épp egy szintén sport közeli, ráadásul uszodai ember – profilját látva Brazíliában is volt vízilabda edző – fogalmazott meg negatív kritikát. Szurkolás helyett fontosnak tartotta leszögezni az alábbi mondatokat:

Elképesztő a kontraszt a két ember között, Katinka a világ legjobb úszónője és tehetséges, rokonszenves. A férje pedig idegen tollakkal ékeskedik, edzőnek nem nevezhető, ugrál a medence mellett, mint egy idióta és feszítgeti a bicepszét, egy igazi ellenszenves figura. Viszont anyagilag megéri együtt lenni, Katinka keresi a pénzt , a bankár após meg kezeli, megy a buli.

Megjegyezzük, megteheti. A vélemény szabad, különösen a közösségi oldalakon mindenki azt ír, amit akar, ahhoz szól hozzá, amihez csak tetszik. Ellenben nem szabad csodálkozni, ha más is véleményezi az ember kommentjét…

Hosszú Katinka is így tett, kulturált formában válaszolt.

Váó…ez aztán a hozzászólás! Kíváncsi lennék, ön hogy érezné magát ha a szerettéről így beszélnének…engem lehet utálni, de ha hozzám közel állót bántják, az fáj! Az pedig, hogy Shane munkájával értem el az úszópályafutásom legszebb sikereit, ahhoz kétség nem fér…

Amúgy a hozzászóló fogadtatása elég egyoldalú volt. Egy kommentelő sem értett egyet a hozzászólóval, ellenben eddig 71-en küldték el a francba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik