Sport

Golf: kigúnyolta, majd oktatta a McIlroyékat a szurkoló – videó

Zseniális videó került elő a tengerentúlon zajló Egyesült Államok–Európa Ryder-kupa-mérkőzés csütörtöki edzésnapjáról. Az egyik szurkoló kigúnyolta a hibázó játékosokat, akik ezen felbuzdulva megkérték a drukkert, mutassa meg, hogy csinálják ezt a “profik”.

David Johnson egyáltalán nem jött zavarba, topjátékosokat megszégyenítő ütéssel rukkolt elő:

Az északír Rory McIlroy és a svéd Henrik Stenson is elismerően bólintott a nagyszerű ütés után.

Valaki a nézők közül bekiabált, hogy ezt még ő is beütötte volna, mi meg úgy voltunk vele, rendben, próbálja meg. Rosie még egy százdollárost is letett a fűre tétként, ha beüti. Ha nem sikerült volna neki, garantáltan szétcikizzük, de beütötte, így minden elismerésünk az övé

-elevenítette fel a részeteket Stenson. Johnson így nyilatkozott az esetet követően:

Kicsit kóstolgattam őket, és már az váratlanul ért, hogy felfigyeltek erre. Hát még az, hogy utána a pályára parancsoltak. Nem nagyon fogtam még fel, mi történt, de élménynek oltári volt, és nem hátrálnék meg, ha még egyszer ilyen helyzetbe kerülnék. Vettem egy mély lélegzetet, és megütöttem a labdát, ami be is esett.

A legutóbbi három kiírást az európaiak nyerték, az idei meccs péntektől vasárnapig tart az egyesült államokbeli Chaskában. Az amerikaiak 25, az európaiak 10 győzelmet arattak az 1927 óta tartó vetélkedésben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik