Sport

Vajon kinek jó az, ha eltűntnek nyilvánítják Gyurta Dánielt?

Azt írja a borsonline.hu,Gyurta Dániel nem jelentkezett a nyitó tréningen”. A ripost.hu rátesz erre már egy jókora lapáttal és tovább dramatizál. Náluk már egyenesen “Eltűnt Gyurta Dani, hiába keresi az edzője”. Utóbbi írás szerzője bizonyos VAV.

Alapvetően lennie kellene egy határnak, amit azért nem lép át az ember. VAV átlépte. Néhány kattintás érdekében egy olimpiai bajnokot eltűntnek nyilvánítani azért igazán gáz…

Merthogy az igazság nyilvánvaló. Gyurta múlt hét csütörtökön maga tette közzé. Azt írta közösségi oldalán, az elmúlt 13 évben nem tartott egyben hosszabb pihenőt, most viszont úgy érzi kell még egy kis szünet, kikapcsolódás. Néha már lemegy ugyan az uszodába, de még néhány hétig nem kezdi újra az edzéseket. Viszont azután feltöltődve és teljes erőbedobással a jövő évi budapesti VB-re és az addigi versenyekre készül.

A pánikkeltésbe átcsapó lavinát a Bors azzal indította el, hogy megszólaltatta Gyurta edzőjét, Széles Sándort, aki arról tájékoztatta őket, hiába kereste telefonon tanítványát, az nem válaszolt, de persze ez nem baj, mert tudja, októberben kívánja elkezdeni az edzéseket.

Ahogy a mesteredző a riói 17. hely után nyilatkozott az olimpiai, világ és Európa-bajnok mellúszóról, egyáltalán nem csodálkoznánk azon, ha már csak Széles gondolná azt, Gyurta még még mindig a tanítványa.

Na, ha végre valaki ezt hajlandó lenne hivatalosan is kimondani, az lenne a hír.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik