Sport

Hosszú Katinkáék kitúrták a Jövő SC-t a Komjádiból?

Hosszú Katinka még a riói olimpia előtt jelentette be, hogy Iron Aquatics néven új klubot alapít szeptembertől. Az úszónő egyesületébe özönlenek a jelentkezők. Azokat a fiatalokat, akik más klubtól igazolnának át, ott zaklatással és érzelmi zsarolással próbáljak maradásra bírni, ennek hangot is adott Shane Tusup.

A blikk.hu arról számolt be, hogy a nagy múltú Jövő SC komoly bajba került az Iron Lady egyesülete miatt. Állítólag a jövőben a klub fiatal növendékei nem edzhetnek a Császár-Komjádi uszodában, mert felsőbb utasításra az Iron Aquatics versenyzői gyakorolhatnak majd ott – erről beszélt egy neve elhallgatását kérő szülő a lapnak.

A múlt héten még úgy nézett ki, hogy meghosszabbítják az egyesület szerződését, s megmarad a srácok három pályája 15-től 19 óráig a Komjádi uszodában. Azonban néhány nappal később kiderült, felsőbb utasításra Hosszú Katinkáék klubja kapja meg ezeket. Mi pedig mostantól hordhatjuk a gyerekeket a Tüske-uszodába, amely jóval messzebb van. Úgy tudom, éppen ezért, már legalább húszan átmentek az Iron Aquaticsbe, mert mindenképpen maradni akarnak ebben a létesítményben a közlekedés miatt. Mi még nem döntöttünk, de bevallom őszintén, egyáltalán nem tartom tisztességesnek, ami történt.

A portál megkereste a Jövő SC vezetőjét, Verrasztó Zoltán azonban nem kívánt nyilatkozni.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik