Sport

Távozik a női asztaliteniszezők kapitánya

Téglás Péter Luxemburgban folytatja az edzősködést.

Nem hosszabbítja meg január 31-én lejáró szerződését Téglás Péter, a magyar női asztalitenisz-válogatott szövetségi kapitánya.

Az MTI közlése szerint a szakember csütörtökön közölte Nátrán Rolanddal, a magyar szövetség elnökével,  hogy nem kíván hosszabbítani és Luxemburgban folytatja a pályafutását.

A péntek délelőtti edzés után a válogatott játékosainak is elmondtam ugyanezt. Természetesen a szerződésem lejártáig teljes gőzzel dolgozom ugyanúgy tovább, mint eddig.

Így fogalmazott Téglás Péter, és hozzátéve: bízik benne, hogy az októberi, budapesti Európa-bajnokság jól fog sikerülni, és méltó lezárása lesz a sikeres közös munkának, annak a húsz évnek, amelyet “a válogatott környékén töltöttem”. Egyébként 1993 óta edzősködik, 2005 óta volt szövetségi kapitány.

Ez idő alatt gyakorlatilag folyamatosan kerestek, és nyáron döntöttem úgy, hogy most ezt a szerződést elfogadom. Ez egy nagyon jó lehetőség, és itt az ideje a váltásnak.

Hozzátette, Luxemburgban komplex feladata lesz, a férfi és női, továbbá az utánpótlás és felnőtt vonalon is számítanak rá.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik