Sport

A Veszprém új arcokkal szalad neki az idei a BL-nek

Teljessé vált a Telekom Veszprém 2016-17-es idényére készülő kerete – számolt be a klub honlapja. A nyáron igazolt Dragan Gajic, Marko Kopljar, Ancsin Gábor és Blaz Blagotinsek alkotta négyeshez csatlakozott még további két külföldi és öt olyan tehetséges fiatal magyar játékos, akik mindannyian a Veszprém utánpótlás csapataiban nevelkedtek, sőt a felnőtt együttesben is bemutatkoztak már korábban.

Így immár Borbély Ádám (kapus), Gyene Norbert (balszélső), Tóth Attila (jobbátlövő), Fekete Dávid (balszélső) és Ligetvári Patrik (balátlövő) is a felnőtt keret tagja, ahova még aláírt Inal Aflitulin (irányító, orosz), Mirko Milasevic (balátlövő, montenegrói) is.

A 28 éves Inal Aflitulin korábban a Chehovskie Medvedi, Motor Zaporozhye és Baia Mare csapataiban játszott, míg a 31 éves Mirko Milasevic szerepelt többek között a Vojvodinában, a Crvena Zvezdában, a Buducnost Podgoricaban és a Dinamo Bukarestben is.

Edzői téren is van némi változás, a jövőben a horvát válogatottal korábban kétszeres olimpiai-bajnok kapus (1996, 2004), Venio Losert fogja betölteni a kapusedzői posztot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik