Sport

Na bumm! Miss BumBum Messit marasztalja

Az egész világ azt találgatja, vajon Lionel Messi komolyan mondta-e azt, amit mondott. Az ötszörös Aranylabdás argentin klasszis a Chile elleni Copa America-döntős vereség után bejelentette, nem valószínű, hogy többet pályára lép az argentin válogatottban.

Kicsit nyűgös volt, kicsit hisztis, ami nem csoda, négyszer bukta el a döntőt a válogatottal, mellesleg ezúttal a büntetőpárbajban ő is hibázott.

A Barcelona középpályásának egyik nagy rajongója a katalán klub szerelemese, a brazil Suzy Cortez,. A hölgy modell, és most néhány kommentelő szerint átlépett egy határt – számolt be a The Sun.

Legalábbis a brazil-argentin határt.

Tehát argentin mezben pózol, brazilként! Hát, hogy van ez?

Azt mondja, sehogy. Mindenki elmehet melegebb éghajlatra, aki nehezményezi a kiállását korunk egyik legnagyobb futballistája mellett.

Ez az argentin klasszis igazi egyéniség, igazi karakter, aki nagyban különbözik a brazil válogatott tagjaitól… Ne menj el, Leo! És akinek nem tetszik, amit írok? Hát, úgy kell nekik. Azt gondolok, amit akarok, azt írok, amit akarok. Ez az én életem, az én véleményem.

Hogy végül hallgat-e Messi Miss BumBumra, azaz Brazília legszebb fenekű hölgyére (2015-ben nyerte el ezt a címet), nos, az a jövő zenéje!

Barca-meccsen egészen biztosan szurkolhat majd neki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik