Sport

Erdei Zsolt válogatott pártfogoltja leukémiás

Nagy bajban van Vörös Márton, a Tatabányai Sport Club ökölvívója.

Tatabányai Ökölvívó Klub, azon belül Kalló László és Kardos József kiváló nevelő munkáját dicséri, hogy Vörös Márton válogatott ökölvívó lett. Az oroszországi junior világbajnokság ötödik helyezettje nagy reménysége a sportágnak, jelenleg már a Madárfészek Akadémia eredményes 63 kilogrammos versenyzője, profi ökölvívó világbajnokunk, Erdei Zsolt pártfogoltja.

Viszont bajban van, leukémiát diagnosztizáltak a fiatal bunyósnál. A sportág természetesen azonnal megmozdult érte és gyűjtést szerveznek a nem olcsó gyógykezelés érdekében.

A Madárfészek Akadémia versenyzői már fel is ajánlották ösztöndíjukat Marcinak!

Hogy milyen esélye van? Úgy hírlik, ha megkapja a szükséges kezeléseket, akkor jó. Ami biztos, az utánpótlás ökölvívók szövetségi kapitánya, az egykori remek amatőr, majd WBO profi világbajnok bunyós, Balzsay Károly, aki nyirokmirigy rákból épült fel sikeresen, egészen biztosan remek példát mutat az ifjú tehetség számára hitből és kitartásból!

Gyógyulj fel Marci!

Segítsünk Marcinak!

Aki segíteni szeretne a tehetséges, sokra hivatott ökölvívónak, hogy legyőzze a leukémiát, az felajánlását Vörös Mártonné számlaszámára teheti meg:

12028405 – 00043819 – 00100008

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik