Sport

Martín: A szerencse is hiányzott, de többről van szó

Ahogyan arról írtunk, a Győri Audi ETO KC egy végletekig kiélezett mérkőzésen, hétméteresekkel kapott ki a CSM Bucurestitől a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti döntőjében vasárnap. A magyar együttes több esetben is közel járt a győzelemhez, azonban a heteseknél a BL-újonc játékosai bírták jobban az idegek harcát. Az utolsó román lövés a 2004 és 2011 között győri színekben kézilabdázó Aurelia Bradeanu nevéhez fűződik.

A szerencse is hiányzott ma, de többről van szó. Többször vezettük, ám ellenfelünk mindig utolért minket, márpedig újra és újra nekiveselkedni nagyon nehéz volt

– nyilatkozta a lefújás után Ambros Martin, a Győr vezetőedzője. A spanyol tréner kiemelte, hogy ellenfelük nagy meccset játszott, és hangsúlyozta, hogy saját játékosaira nagyon büszke.

Nem voltunk jók a hajrában, és erről beszélnünk kell, mert a szezon vége még hátra van

– vélekedett Martin.

A CSM Bucurestié lett tehát az aranyérem, a Győré pedig az ezüst. A dobogó legalsó fokán a Vardar Szkopje végzett, a Buducsnoszt Podgorica pedig negyedikként zárta a Final Four küzdelmeit.

Eredmény – női kézilabda Bajnokok Ligája, döntő

CSM Bucuresti (román)-Győri Audi ETO KC 29-26 (13-12, 22-22, 22-24, 25-25, hétméteresekkel: 4-1)
gólszerzők: Gulldén 14/8, Martin 3, Torstensson 3, Manea 3, Rodrigues 1, Varzaru 1, illetve Löke 8, Amorim 5, Groot 4, Sulland 3/3, Kovacsics 2, Görbicz 1/1, Broch 1, Knedlíková 1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik