Sport

Mayweather tényleg visszatér?

floyd mayweather jr. (floyd mayweather jr., )
floyd mayweather jr. (floyd mayweather jr., )

Amikor Conor ‘Notorious’ McGregor márciusban odaszólt Floyd Mayweathernek, hogy  “essen neki”, valószínűleg nem remélte, hogy a boksztörténelem legzsírosabb összecsapására sor kerülhet a közeljövőben.

Úgy tűnik mégis, hiszen a Sun értesülései szerint Las Vegas adhat otthont a történelem egyik legnagyobb összecsapásának, ahol Mayweather százmillió, míg McGregor hétmillió fontot tehet majd zsebre.

Azt, hogy az összecsapásra tényleg sor kerül-e, még egyik fél sem erősítette meg, de egyes források szerint Mayweathert felbosszantották McGregor kijelentései és helyre tenné a fiatal ketrecharcost.

Ha egy az egyben lennék Floyd Mayweatherrel, harminc másodpercen belül megölném. Harminc másodperc alatt köré tekerednék, mint egy boa, és megfojtanám

-mondta korábban az ír, Mayweather pedig így reagált a provokációra:

Nem veszem ezt a figurát komolyan, csak egy kevés nyilvánosságot szeretne magának.

Bár a válasz profihoz illő volt, a hírek szerint az ötszörös világbajnok messze nem volt megelégedve McGregor szavaival. Egy a bokszolóhoz közel álló forrás szerint:

Floydot feldühítette Conor, amikor arról beszélt végez vele a ringben, és elhatározta, hogy megmutatja neki mennyit ér a hőzöngéssel. Ez szigorúan a bokszról szól és Conornak előbb le kell adnia legalább 25 font súlyt.

Ha minden igaz a háttérben már megkezdődtek a tárgyalások és a hivatalos bejelentés heteken belül megtörténhet.

Mayweather tavaly akasztotta szögre a kesztyűt, pályafutása 49 mérkőzésén egyszer sem kapott ki. Talán majd most.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik