Sport

“500-600 nővel feküdtem le sportpályafutásom alatt”

"Igazi szexgép voltam" - állítja a világsztár sportoló, aki a krikett sajátos világába ad némi betekintést.

Van a világnak egy nem is olyan kis szeglete, Indiával, Pakisztánnal, Ausztráliával, Dél-Afrikával számolva nagyjából másfél milliárd ember, ahol bizonyos Tino Best egy félisten. A nők körében különösen.

Nevezett 34 éves fiatalember barbadosi születésű és a nyugat-indiai krikett válogatott játékosa volt. Az angol gyarmati birodalomban ez a sport szent őrület, egy-egy hagyományos válogatott mérkőzés alatt bő egy hétig megáll az élet.

A játékosok ismeretsége vetekszik az európai futballsztárokéval, a jövedelmük is azon a szinten áll. Best is sztár volt, ebben nap, mint nap megerősítették a csajok.

Pályafutása végén megjelentetett önéletrajzi könyvében elárulta,

Igazi szexgép voltam. 5-600 nővel feküdtem le sportpályafutásom alatt. Én nyertem negyvennel. Hetente 5-6 randim volt általában. Az egyéni csúcsomat egy 11 hetes ausztráliai túrán értem el, amikor azon versenyeztünk csapattársaimmal, ki tud az út alatt több nőt felszedni. Nekem 40 csajjal volt légyottom. Előfordult, hogy három-négy lányt vittem fel a luxusszállónkba és “segítséget kellett kérjek” egy-egy csapattársamtól.

A könyvből a dailymail.co.uk idézett részleteket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik