Sport

Saját szurkolói miatt kér elnézést a Fradi

Szombaton a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata hazai pályán 40-23-ra legyőzte nagy riválisát, az FTC-Rail Cargo Hungariát a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján, így kettős győzelemmel jutott be a Final Fourba. A fővárosi klub hétfőn közleményben kért elnézést a Fradi-szurkolók viselkedése miatt, akik söröspohárral és szendviccsel dobálták meg az ellenfél szurkolóit, majd Bábolnán is riadalmat okoztak és eltulajdonítottak egy bárszéket. A zöld-fehér klub közleménye az MTI OTS-ben jelent meg.

A Ferencvárosi Torna Club elnézést kér a Győri Audi ETO KC szurkolóitól, egy bábolnai kávézó személyzetétől, mindazoktól, akiket múlt héten szombaton az FTC szurkolóinak egy csoportja megsértett, akikben az ultrák viselkedése félelmet, megbotránkozást keltett. Ezek az emberek szombaton délután a győri sportcsarnok lelátójáról söröspohárral, szendviccsel dobálták meg az ellenfél szurkolóit, a biztonsági szolgálat tagjait, verbálisan támadtak rá győri családokra, Bábolnán okoztak riadalmat és tulajdonítottak el egy bárszéket, amit a rendőrségnek kellett a távozó buszról visszaszerezni.

Az FTC minden rendelkezésre álló eszközzel gátat kíván vetni a nézőtéri rendbontásoknak. A klub továbbra is kitart azon szándéka mellett, hogy sportrendezvényein nem tűri meg az erőszakos, kirekesztő cselekedeteket. Sajnáljuk, hogy még mindig vannak olyan szurkolóink, akik az ellenfél szimpatizánsait, családos embereket, gyermekeket fenyegetnek, zaklatnak, támadnak meg.

Ferencvárosi Torna Club

Ajánlott videó

Olvasói sztorik