Sport

Meccs után kérte meg barátnője kezét a magyar kosaras – megható videó

Vaskor Máté
Vaskor Máté

újságíró. 2016. 03. 07. 08:00

Korábban a témában:

Nem csak a hazai csapat győzelméről marad emlékezetes az Eger-Hódmezővásárhely NB I/B-s kosárlabda-mérkőzés a publikum számára.

A találkozót követően az egri játékosok nem rohantak az öltözőbe, Nemes Péter csapattársuk ugyanis nem mindennapi tettre szánta el magát. A center egy szál vörös rózsával és egy jegygyűrűvel állt elő az öltözőből, hogy aztán a pálya közepén kérje meg barátnője kezét, aki meghatódva mondott igent a nagy kérdésre. Az ifjú párt vastaps ünnepelte az egri sportcsarnokban.

Egy kedves olvasónk vasárnap este juttatta el a 24.hu szerkesztőségébe a lánykérésről készült felvételt. Nemes Péternek és jegyesének pedig ezúton kívánunk sok boldogságot!

Címfotó: sport.uni-eger.hu / Duvancic Alexander

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Berlin's Trainer Pal Dardai gives an interview ahead of the German Bundesliga soccer match between VfB Stuttgart and Hertha BSC in the Mercedes Benz Arena in Stuttgart, Germany, 13 Feburary 2016. Photo: MARIJAN MURAT/dpa (EMBARGO CONDITIONS - ATTENTION - Due to the accreditation guidelines, the DFL only permits the publication and utilisation of up to 15 pictures per match on the internet and in online media during the match)Dárdai: Ebben a meccsben semmi sem volt
Három másodperc alatt három elképesztő bravúrt mutatott be a kapus