Sport

Olimpia 2016: kérdéses az úszók tesztversenyének helyszíne

24.hu
24.hu

2016. 02. 22. 12:14

Könnyen elképzelhető, hogy még az április 15. és 20. között esedékes tesztversenyre sem lesz kész a riói olimpia fő uszodája.
Korábban a témában:

Cornel Marculescu, a vizes sportokat tömörítő szövetség (FINA) ügyvezető igazgatója elmondta, bőven akad még tennivaló a létesítmény körül, így lehet, hogy a tesztversenyt a műugrás helyszínén rendezik majd meg, ott ugyanis szintén rendelkezésre áll egy ötvenméteres medence.

Marculescu hozzátette, az uszodában jelenleg a szellőzőrendszer kiépítése okozza a legnagyobb problémát, ugyanakkor biztos benne, hogy a létesítmény elkészül majd az augusztus 5-i ötkarikás rajtra.

Az első dél-amerikai olimpia megrendezését számos probléma nehezíti, beleértve a költségvetés drasztikus csökkenését, a szabadtéri vizek szennyezettségét, illetve a zikavírus okozta fertőzésveszélyt.

Kommentek

Halála előtt borított volna az orosz doppingügynökség volt feje
BURSA, TURKEY - AUGUST 17: Hungarian player Balazs Dzsudzsak signs with Bursaspor for 4 years in Bursa, Turkey, on August 17, 2015. Sergen Sezgin / Anadolu AgencyDzsudzsák kikotyogta az igazságot, Kínába menne