Sport

Újabb furcsaság derült ki a 2017-es reklámfilm gyártása körül

24.hu
24.hu

2016. 02. 18. 09:15

Furcsa matematika: harminc másodpercért 55 millió kevesebb, mint két percért 45 millió.

Az origo.hu szemfüles munkatársa szúrta ki azt a bő egy hónapos közösségi posztot, ahol Juszt László fia, Juszt Balázs arról ír, nem érti a 2017-es vizes-világbajnokság 30 perces reklámfilmjének történetét. Pénzügyileg semmiképp.

Olvasom, hogy készül a vizes vb szpotja 55 millióból, 30 másodpercben. Az van, hogy Gyárfás Tamás engem személyesen kért…

Közzétette: Balazs Juszt – 2016. január 15.

A “kis Juszt” Los Angelesben tanult filmezni, onnan hozott volna amerikai operatőrt és többszörös Emmy-jelölt látványtervezőt. A 45 milliós, két perces filmről szóló ajánlatában az ő költségük is benne volt. Az érthetőség kedvéért 30 másodperc itt 11,25 millióba került volna, a Kecskemét város által finanszírozott és végül az Argus Film and Art Kft. által legyártott ellenben 55 millióba.

Meglehet, az egész gyártási folyamatra, a költségekre fény sem derült volna, ha nem emiatt a 30 másodperces videó miatt robban ki a MÚSZ és Hosszú Katinka közt a háború.

„Nekem és a MÚSZ-nak az a fontos, hogy se Jusztnak, se az Argus Filmnek, se azoknak nem kellett egy fillért sem fizetni, akik további ajánlatokat adtak. Miután megtaláltuk a Kecskeméti Önkormányzatot, mint szponzort, már nem is én tárgyaltam a költségekről, csak a kész filmen kértem három kisebb változtatást”

– mondta Gyárfás Tamás kérdésünkre.

 

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Ronaldo szereti a kislányokat
ROME, ITALY - FEBRUARY 17: Cristiano Ronaldo (left) of Real Madrid in action during the UEFA Champions League, Round of 16 match between AS Roma and Real Madrid at Stadio Olimpico on February 17, 2016. Claudio Pasquazi / Anadolu AgencyAtya isten, mekkora gólt lőtt Cristiano Ronaldo