Sport

NBA: sosem látott zsákolások az All Star-gálán

Javában zajlik az All Star-gála a tengerentúlon, szombat éjjel az egyéni versenyeket rendezték meg Torontóban, az Air Canada Centerben.

A zsákolóverseny talán még a vártnál is izgalmasabbra sikerült. A döntőt Zach LaVine, a Minnesota Timberwolves, valamint Aaron Gordon, az Orlando Magic játékosai vívták egymással.

Mindketten nagyon elemükben voltak, az öt pontozóbíró az első három körben kivétel nélkül maximális pontszámmal jutalmazta őket, így csak a negyedik felvonásban hirdettek győztest.

A világsztárokból álló zsűrinek nem volt könnyű dolga, Gordon ugyanis – elmondása szerint – sosem látott zsákolásokkal készült, és próbálkozásai javánál a kabalafigura segítségével húzta be a kosárba a labdát.

Végül LaVine lett a befutó, aki szintén rendkívül akrobatikus zsákolásokkal kápráztatta el a közönséget. A végén sportszerűen úgy nyilatkozott, véleménye szerint meg kellett volna felezni a díjat.

Az ügyességi versenyen Karl-Anthony Towns nagy csatában múlta felül Isaiah Thomast.

A tripladobó verseny pedig a Golden State Warriors két kiválósága, Klay Thompson és Steph Curry között dőlt el előbbi javára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik