Sport

Hosszú Katinka olyat tett, amivel újra megosztotta rajongóit

Szinte hihetetlen, de úgy látszik, bajnoknőnk nem ehet azzal, akivel akar. Legalábbis egyesek szerint.

Hosszú Katinka a hétvégi, luxemburgi aranytermelést és azt követően, hogy távollétében, vasárnap 2015 legjobb úszónőjének választották újra Magyarországon tartózkodik. Hétfőn mindjárt a népszerű előadóval, műsorvezetővel, Majkával ebédelt. Ezt örömmel posztolta is közösségi oldalán.

Megint itthon és egy jót ebédeltünk Majka -val ;) #IronNation #IronLady We are back in Hungary and we had a great lunch with Majka ;) #IronNation #IronLady

Közzétette: Katinka Hosszu – 2016. február 1.

Hogy milyen a szurkolói lélek, a Hosszú-Majka párosítás többeknél kiverte a biztosítékot. E cikk írásakor 176 hozzászólás érkezett a poszthoz, de többen is nemtetszésüket, csalódásukat fejezték ki. Hogy miért? Majka személye miatt.

“Katinka! Most egy picit csalódtam, persze (ízlések és pofonok). De a lényeg, hogy jól érezted magad”

– fogalmazott egyikük, míg egy másik hozzászóló egyenesen azt írta,

Úristen!Minek van itt ez az ember!Hát ,egy kis csalódás ért! Vagy is nagy!

Akadtak ennél durvább beszólások, ahogy természetesen védelmükbe is vették jó páran Katinkát és Majkát. Megjegyezzük, számunkra is szinte hihetetlen, hogy Hosszú már-már nem ehet azzal, akivel akar, mert ha nem a közízlésnek megfelelően választ asztaltársaságot, akkor azt máris szóvá teszik. De úgy látszik ezt is tűrnie kell annak, aki ennyire népszerű.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik