Generated by  IJG JPEG Library
Sport

Vége: Babos szakított párospartnerével

24.hu
24.hu

2016. 01. 29. 12:50

Korábban a témában:

Babos Tímea idén már nem Kristina Mladenoviccsal, hanem a szlovén Katarina Srebotnikkal indult el a teniszversenyenek, ám a páros nem működött jól, Sydneyben, majd az Australian Openen is elmaradt a jó szereplés. A magyar játékos honlapjának elmondta, nem is folytatják a közös munkát, új kihívások elé néz.

Nem működött jól ez a páros. Ami nem működik, azt nem érdemes erőltetni.

Nem passzolt össze a játékunk, és Katarinának nehézségei voltak azzal, hogy nem tudtunk együtt edzeni. Nyilván én nem a párost szerettem volna gyakorolni azon a tornán, amelyen még versenyben vagyok egyesben is” – mondta Babos.

A következő hetekben más-más partnerekkel lép majd pályára, a német Julia Görges, valamint a kazah Jaroszlava Svedova oldalán is szerepel majd. Később azonban majd ismét váltania kell, mivel a két játékos korábban már megegyezett a leendő párospartnerével.

Ugyanakkor Babos egyáltalán nincs letörve, mint mondta:

Most sokkal fontosabb az egyéni!

Kommentek

Gdansk, 2016. január 18.
Talant Dujshebaev szövetségi kapitány a férfi kézilabda Európa-bajnokság D csoportjában játszott Oroszország - Magyarország mérkõzés végén Gdanskban, az Ergo Arénában 2016. január 18-án. A magyar válogatott 27-26-ra kikapott.
MTI Fotó: Kovács AnikóKézilabda: nem Dujshebaev a probléma, jóval nagyobb a baj
50 éves a focitörténelem egyik legnagyobb zsenije, Romário