Sport

NBA: zsinórban a tizenkettediket is behúzta a Spurs

san antonio spurs, kawhi leonard (san antonio spurs, kawhi leonard)
san antonio spurs, kawhi leonard (san antonio spurs, kawhi leonard)
Nagyon fontos győzelmet aratott a Cleveland Cavaliers.

Péntek hajnalban öt mérkőzéssel folytatódott az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakasza. Folytatta kiváló szereplését a San Antonio Spurs, amely sorozatban a tizenkettedik győzelmét aratta. A liga második legjobb csapata Tim Duncan és Tony Parker nélkül is simán győzött a legrosszabb formában lévő Phoenix Suns ellen.

A Spurs már az első negyedben tizennyolc pontos előnyre tett szert, utána pedig a cseresor villogott, akik összesen 66 pontot szereztek.

Nagyon fontos győzelmet aratott a Cleveland Cavaliers. A keleti főcsoport listavezetője tizenhárom ponttal múlta felül a nyugaton negyedik Los Angeles Clippers gárdáját. A győztes csapatban LeBron James 22 pontig jutott, de Kevin Love is tarthatatlan volt a maga 18 pontjával, és 16 lepattanójával.

A New Orleans Pelicans a jó formában lévő Detroit Pistons ellen diadalmaskodott, köszönhetően annak is, hogy a félidőben már 19 ponttal vezettek. A Sacramento Kings három pontot megőrzött az előnyéből az Atlanta Hawks ellen. A játéknap legszorosabb mérkőzését Denverben játszották, ahol a házigazda Nuggets egy ponttal alulmaradt a 27 pontig jutó Marc Gasol vezette Memphis Grizzlies ellen.

Eredmény – NBA, alapszakasz

Cleveland Cavaliers-Los Angeles Clippers 115-102
New Orleans Pelicans-Detroit Pistons 115-99
Denver Nuggets-Memphis Grizzlies 101-102
Sacramento Kings-Atlanta Hawks 91-88
Phoenix Suns-San Antonio Spurs 89-117

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik