Players of France sing their national anthem prior to their main round 1 match of the Men's 2016 EHF European Handball Championships between France and Belarus in TAURON Arena of Krakow on January 21, 2016.    / AFP / ATTILA KISBENEDEK
Sport

Kézilabda Eb: Franciaország besegített nekünk

Vaskor Máté
Vaskor Máté

újságíró. 2016. 01. 21. 20:53

A olimpiai és világbajnok, egyúttal címvédő francia férfi kézilabda-válogatott csütörtökön nagyon simán legyőzte a fehérorosz csapatot a lengyelországi Európa-bajnokság középdöntőjének első fordulójában.
Korábban a témában:

A franciák már az első félidőben 15 góllal elhúztak, és bár a folytatásra kiengedtek, de így is tíz találat felett tartották a különbséget.

A magyarok szempontjából is fontos volt a mérkőzés,

mivel mellettük még az orosz, a macedón, a fehérorosz, a norvég és a svéd válogatott küzd az olimpiai selejtezős tornára kiadó két helyért.

Mostani vereségükkel a fehéroroszok esélye minimálisra csökkent, mert továbbra is nulla ponttal állnak a hatosukban.

Eredmény – Kézilabda Európa-bajnokság,  középdöntő, 1. csoport (Krakkó), 1. forduló:

Franciaország-Fehéroroszország 34-23 (20-5)

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2015. október 19.
Borkai Zsolt, Gyõr polgármestere az Audi gyõri motorgyárának fejlesztésérõl szóló támogatási szerzõdés aláírásán a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2015. október 19-én. A kormány 6 milliárd forinttal támogatja a gyár újabb 32 milliárd forintos fejlesztését. A beruházással 380 új munkahely jön létre.
MTI Fotó: Illyés TiborBorkai Zsolt: Nem kell pánikot kelteni
Visszavonult a kolumbiai focilegenda