Gdansk, 2016. január 20.
Talant Dujshebaev szövetségi kapitány a férfi kézilabda Európa-bajnokság D csoportjában játszott Dánia - Magyarország mérkõzésen Gdanskban, az Ergo Arénában 2016. január 20-án.
MTI Fotó: Kovács Anikó
Sport

Dujsebajev kiborult a mérkőzés utáni nyilatkozatában

24.hu
24.hu

2016. 01. 20. 22:10

A szövetségi kapitány feldúltan távozott az interjú helyszínéről.
Korábban a témában:

Amint arról már beszámoltunk, a magyar férfi kézilabda-válogatott nyolc góllal kikapott Dániától, így nem visz magával pontot a középdöntőbe. A találkozó után Talant Dujsebajev szövetségi kapitány nyilatkozott az M4 Sportnak:

Az én elképzeléseim jelenleg még nincsenek a parkettán. Több idő kell ahhoz, hogy a játékosok megértsék, mit szeretnék látni a pályán. Ez a vereség is az én felelősségem. Egyszerűen nem lehet az ellenfélnek ennyi lehetőséget adni az ellentámadásra. Én leszek az első, aki tovább megy és küzd. Nagyon fáj, hogy még csak ellenállásra sem késztettük a dánokat. Egyértelműen jobbak voltak, mint mi. Tanulni, tanulni, tanulni, meg kell érteni a kézilabdát. A taktikába ne menjünk bele. Nyilván mindenki okos, mindenki tudja, hogy mit kellett volna csinálnunk. Egyértelműen úgy jöttem ide, hogy ha hibázunk, akkor én hibázok

– mondta a kapitány.

A lengyel Kielcét is irányító szakember feldúltan távozott az interjú helyszínéről.

 

 

Kommentek

Baboséknak meggyűlt a bajuk az össze-vissza játszó ellenféllel
szerb vízilabda válogatott (Array)Vízilabda-Eb: a szerbekkel találkozhatunk a fináléban