Sport

Nadal ilyen megoldásai nagyon hiányozni fognak az Australian Openről

Futó Csaba
Futó Csaba

sportos. 2016. 01. 19. 14:55

Korábban a témában:

Bár Konta Johanna búcsúztatta Venus Williamst az ausztrál nyílt teniszbajnokság női versenyében, a torna eddigi legnagyobb meglepetése egyértelműen Rafael Nadal elsőkörös búcsúja. Az ötödik helyen kiemelt spanyol játékos honfitársától, Fernando Verdascotól kapott ki egy ötszettes, 4 óra 45 perces csatában.

Az első szettet Verdasco nyerte meg, a második azonban Nadal, ráadásul nem is akárhogyan. Egy őrült labdamenet végén már-már úgy tűnt, előbbié lesz a poén, azonban a mallorcai klasszis a rá jellemző módon

az utolsókig küzdött, megmentett egy elveszettnek tűnő labdát (a háló segítségével), végül egy elütéssel behúzta a játszmát.

A folytatás is hasonlóan izgalmasan alakult, Nadal 2-1-re is vezetett a nyert szettek tekintetében, az ötödik felvonásban ráadásul 6-5-ös előnye is volt, Verdasco azonban azonban előbb egyenlített, majd a döntő felvonásban 2-0-s hátrányból fordítva diadalmaskodott. Verdasco az izraeli Dudi Selával meccsel a következő körben.

Kommentek

Kecskemét, 2014. augusztus 10.
Bognár Bódi Bernadett a Magyarország - Románia nõi kézilabda-mérkõzésen, amelyet a felkészülési torna harmadik fordulójában játszottak a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban 2014. augusztus 10-én.
MTI Fotó: Kovács AnikóVéget ért a szezon a Győr válogatott szélsőjének
Sneijder megfogadta a szurkoló tanácsát, majd megköszönte neki