Gdansk, 2016. január 18.
Talant Dujshebaev szövetségi kapitány a férfi kézilabda Európa-bajnokság D csoportjában játszott Oroszország - Magyarország mérkõzés végén Gdanskban, az Ergo Arénában 2016. január 18-án. A magyar válogatott 27-26-ra kikapott.
MTI Fotó: Kovács Anikó
Sport

Kézi-Eb: “Nem tartottuk be az előzetesen megbeszélt taktikát”

24.hu
24.hu

2016. 01. 18. 21:18

A szövetségi kapitány magára vállalta a felelősséget.
Korábban a témában:

A magyar férfi kézilabda-válogatott egygólos vereséget szenvedett Oroszországtól a lengyelországi Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában. A találkozót követően Talant Dujsebajev szövetségi kapitány, és Nagy László értékelt az M4 Sport helyszínen tartózkodó riporterének.

Az oroszok hétszer is betaláltak lerohanásból az első félidőben. Sok egy-egy elleni szituációt és büntetőt kihagytunk, de nem a játékosok a hibásak, én készítettem fel őket

– mondta a kapitány.

Sok előnyt adtunk az oroszoknak, sok lövést rontottunk, sok labdát adtunk el. Így nem lehet meccset nyerni. Kár érte, mert jó lett volna nyerni. A fegyelmezetlenség megbosszulta magát. Nem tartottuk be az előzetesen megbeszélt taktikát

– értékelt a csapatkapitány.

A válogatott szerdán, Dánia ellen zárja a csoportkört.

Kommentek

Belgrád, 2016. január 18.
Illés Anna dob a belgrádi vízilabda Európa-bajnokság nõi A csoport 5. fordulójában játszott Magyarország - Oroszország mérkõzésen 2016. január 18-án. A magyar válogatott 11-10-re gyõzött és csoportelsõként bejutott a negyeddöntõbe.
MTI Fotó: Koszticsák SzilárdVízilabda-Eb: „Mindenki összeszorított fogakkal tette a dolgát”
Ferencvaros - Go Ahead Eagles (Array)Busai és Varga volt a két ittas fradista akik baleseteztek