Sport

Sok fura dolgot láttunk már NFL-meccsen, de ilyet még nem

Hihetetlenül izgalmas mérkőzést vívott egymással magyar idő szerint vasárnap hajnalban az Arizona Cardinals és a Green Bay Packers az NFL rájátszásában, végül az arizonai együttes harcolta ki hosszabbításban a továbbjutást az NFC-főcsoportdöntőjébe – a vendég Packers egyébként az utolsó pillanatokban mentette ráadásra a meccset.

Ahogyan az lenni szokott, a hosszabbítás előtt ezúttal is érmefeldobás döntött arról, kié lesz az első támadás. Ennek szabályait ismertette a játékvezető, Clete Blakeman, majd feldobta az érmét, ám az egyszer sem pördült meg a levegőben. A játékosok néztek is, hogy ez most mi volt, a Green Bay focistái aztán kérdőre is vonták a sporit.

A sípmester azonnal jelezte, megismétli a pénzfeldobást, ami aztán az Arizonának kedvezett, a Cardinals pedig rögtön az első támadássorozatából TD-t ért el, így megnyerte a meccset is.

Az AFC-ben rendezett New England Patriots – Kansan City Chiefs meccset Tom Bradyék nyerték meg 27-20-ra, így ők is készülhetnek a főcsoportdöntőre.

A New England ellenfele a Denver-Pittsburgh párharc győztese lesz, míg az Arizona a Seattle Seahawks-Carolina Panthers csörte továbbjutójával találkozik. A két említett meccset vasárnap rendezik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik